כתבות ומאמרים

מטחנות אקסטרא
דצמבר 10, 2018
"מלח הארץ" מרחיבה את סדרת המטחנות: משיקה את סדרת מטחנות 'אקסטרא תבלינים' – המכילות מלח ים טבעי והרבה יותר תבלינים - רכיבים טבעיים בלבד

לאור הצלחת סדרת מטחנות המלח והתבלינים שהשיקה "מלח הארץ" לפני כשנתיים, מרחיבה כעת החברה את פעילות משפחת המטחנות ומשיקה סדרת מטחנות חדשה המאופיינת באקסטרא (הרבה יותר) תבלינים. בכך ממשיכה 'מלח הארץ' לתמוך במגמת הבישול הביתי ובפיתוח תרבות המלח במטבח הביתי.

בסדרת המטחנות החדשה של "מלח הארץ" 3 מטחנות מעוצבות המכילות תערובות של מלח ים טבעי ואקסטרא תבלינים בשלושה סגנונות חדשים ומסקרנים:

 

מטחנת אקסטרא תבלינים –  טנדורי:

הבישול ההודי תופס יותר ויותר מקום במטבח של הבשלנים הישראליים, בשל הטעמים האקזוטיים שהוא מביא איתו.  מטחנת אקסטרא תבלינים טנדורי, נותנת מענה לחובבי המטבח ההודי ומביאה שילוב של תערובת מלח ים טבעי ותבלינים בנוסח הודי, כגון: זנגביל, חילבה, שום יבש, פפריקה מתוקה, פלפל שאטה, זרעי כוסברה, בצל יבש, פלפל שחור, כמון, קליפת לימון, ציפורן, כורכום, הל וקינמון. כל אלה מוסיפים טוויסט של טעם מהמטבח ההודי לכל תבשיל ומנה. במטחנה 115 גרם של תערובת מלח ותבלינים.

מלח הארץ - מלח עם תבלינים

מטחנת אקסטרא תבלינים – ספייסי:

טרנד המזון הסופר ספייסי שהפך לדבר החם בעולם הקולינריה, בא לידי ביטוי גם בבישול הביתי ומתיישב נפלא עם הלך הרוח הישראלי. מטחנת אקסטרא תבלינים ספייסי עונה על הצורך של הבשלנים הרוצים לגוון את המטבח שלהם ולהוסיף טעם חריף ועשיר לכל מנה בבישול או בהגשה. במטחנה תערובת מלח ים טבעי ומגוון עשיר של תבלינים כגון: פלפל שאטה, שום יבש, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פלפל אדום, פלפל ירוק, פלפל חלפיניו, זרעי כוסברה, כמון ועוד. במטחנה 115 גרם של תערובת מלח ותבלינים.

מטחנת אקסטרא תבלינים – שום פלפל:

מלח, שום ופלפל, הם שילוב תבלינים מנצח, בו עושים שימוש בכל סוגי המטבחים וסגנונות הבישול. גם במטבח הישראלי הנשען על תזונה ים תיכונית, שילוב תבלינים זה הינו פופולארי ואהוב מאד. מטחנת אקסטרא תבלינים שום פלפל, מכילה תערובת של מלח ים טבעי, שום יבש, פלפל שחור, פלפל לבן, פלפל ירוק, פלפל אדום, ועוד השילוב בין המלח הטבעי והפלפלים השונים מהווה איזון נפלא בין המליחות והחריפות. במטחנה 125 גרם של תערובת מלח ותבלינים.

מטחנת מלח ותבלינים

בכל מטחנה תערובת 100% רכיבים טבעיים של מלח ים ומגוון ייחודי ועשיר של תבלינים ועשבי תיבול. השימוש במטחנות מייתר את הצורך בתבלינים נוספים: מספר סיבובי מטחנה – ומתקבלת מנה מתובלת בצורה טבעית המעניקה חוויה אנינה של טעם.

 

רויטל בן-שחר, מנהלת השיווק והחדשנות ב'מלח הארץ': "סדרת מטחנות אקסטרא תבלינים פותחה כמענה למגמה הקולינרית המתרחבת בקרב ישראלים שאוהבים לבשל בבית אוכל משובח וטבעי. המטחנות החדשות פותחו עם תוספת תבלינים, הן מאפשרות טחינה של המלח והתבלינים במקום ומוסיפות ארומה נפלאה לכל תבשיל ומנה.

מגמת הבשלנים הביתיים ממשיכה להתפתח למגוון סגנונות בישול וכתמיכה במגמה אנחנו משיקים את מטחנות המלח ב-3 טעמים: "ספייסי"-לאוהבי הטעם החריף, "טנדורי"- למי שמגוון בתבשילים בנוסח הודי ו"שום פלפל 4 העונות" שמשדרגת כל מנה. המטחנות החדשות במראה אתני ועיצוב ייחודי במיוחד שתשמחו לשים על השולחן או השיש".

מטחנות 'מלח הארץ' מסדרת אקסטרא תבלינים, זמינות בכל רשתות השיווק ורשתות המזון. כל המוצרים בסדרות המטחנות של 'מלח הארץ' כשרים פרווה בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים.

 


טוסט אבוקדו וביצה עלומה
אקסטרא התרגשות אצלכם במטבח, לכבוד סדרת המטחנות החדשות של מלח הארץ, מטחנות עם אקסטרא (הרבה יותר!) תבלינים. איך להפוך מנה רגילה למנה אקסטרא טעימה בסיבוב אחד, מתכונים מאת השף אושר אידלמן – לחצו

"מלח הארץ" היצרנית המובילה  של מלח איכותי למזון בישראל מאז 1922, הנה חברה שורשית ומתחדשת, המצמיחה תעשיה מועילה לאדם, לקהילה ולסביבה. 'מלח הארץ' מנהלת בבריכות המלח באילת ובעתלית פרויקט ממושך המאפשר קיומה של סביבה מוגנת עבור עופות המים. בשיתוף ארגוני שמירת הטבע ומתנדבים מתקיימת באזור בריכות המלח פעילות הגנה על הצפרות והטבע כחלק משגרת העבודה.

לטובת שימור והגנה על עופות המים הקימה החברה מצפורים ואיים מלאכותיים המהווים אזורי קינון בטוחים והיא אף תומכת במחקרים ובמעקב באמצעות טיבוע והצבת מצלמת תצפית באזורי הקינון. "מלח  הארץ" מובילה את מהלך מיתוג עולם המלח בישראל ומציעה מגוון רחב של מלח ים משובח בטעמים, במרקמים ולשימושים שונים.