באנר מתכון לניוקי של אבי ביטון

תבשיל דייגים של לברק עם תפוחי אדמה

מצרכים: חבילת תפוחי אדמה מבושלים בקליפה, 2 דגי לברק שלמים חתוכים לפרוסות בעובי 4 סמ, כוס וחצי יין לבן פלוס רבע כוס מים, 6 כפות שמן זית
לרוטב פסטו: צרור של פטרוזיליה קצוצה וצרור בצל ירוק קצוץ, 10 שיני שום כתושות, שמן זית, מטחנת מלח עם עשבי תיבול, כף חמאה, 4 ענפי טימין ועלה דפנה להגשה : בגאט וחרדל איכותי – 
צפו במתכון של השף אבי ביטון

גירוס אנטריקוט עם שומן טלה

מצרכים: 500 גרם אנטריקוט פרוס לרצועות דקות, כפית אורגנו יבש,4 כפות שמן זית, ענף טימין קצוץ, 50 גר שומן טלה קצוץ, מעט מיץ, לימון סחוט, פיתה, שמן זית, מטחנת סלעי מלח גרוס מההימלאיה, כוס טחינה מוכנה, רסק עגבניות טריות, בצל ירוק קצוץ, מלח – צפו במתכון של השף אבי ביטון

סלט עלים עם נתחוני בקר וטחינה סלק

מצרכים: צרור גדול כוסברה, צרור גדל שמיר, צרור גדול נענע וצרור גדול פטרוזיליה, בצל לבן פרוס דק, נתחי כף קטנים, כפית סומק, מיץ לימון, מטחנת מלח ים עם עשבי תיבול, שמן זית

לטחינה: טחינה גולמית, מיץ סלק ממכונת מיצים, קשים, לימון ומלח

לקוקטייל: 50 מ"ל אוזו מטקסה, 20 מ"ל רוטן שקדים, 10 מ"ל מיץ לימון, 50 מ"ל מיץ אשכוליות, תפוזים ונענע – צפו במתכון של השף אבי ביטון

קרפצי'ו בקר עם ויניגרט

מצרכים: נתח שייטל, רוקט, צנוברים, שמן זית, מטחנת מלח ים טבעי

לויניגרט: שמן זית, מיץ לימון או חומץ, חרדל, מלח, ריבת תפוזים

לקוקטיל אוזוטיני: 30 מ"ל אוזו מטקסה, 40 מ"ל סמבוקה מולינרי, 30 מ"ל מים, 2 כוכבי אניס – צפו במתכון של השף אבי ביטון

מסבחה של בשר עגל עם גרגרי חומוס וטחינה

מצרכים: חצי ק"ג גרגרי חומוס מושרים למשך הלילה, כף גדושה כמון, 8 שיני שום קצוצות, 1 בצל גדול קצוץ דק, פלפל חריף ירוק פרוס דק, מיץ מלימון שלם, כוס טחינה גולמית, חצי קג בשר עגל טחון, רבע כוס שמן זית, צרור פטרוזילה קצוצה, מטחנת מלח ים עם תערובת תבלינים לגריל, פלפל, חצי כפית סודה לשתייה, 2 עגבניות מגורדות להגשה, להגשה: פיתה טרייה – צפו במתכון של השף אבי ביטון

מתכון לריזוטו תפוחי אדמה

מצרכים: חבילת מיני תפוחי אדמה קלופים ומבושלים של שטראוס, חצי כוס יין לבן, 6 שיני שום פרוסות, צרור בצל ירוק קצוץ דק, צרור, פטרוזיליה קצוצה דק, כפית גרידת לימון, שמנת מתוקה, 100 גר גבינת פרמזן, 100 גר גבינת צ'דר, מטחנת מלח ים עם תערובת תבלינים בסגנון איטלקי, פלפל שחור גרוס טרי, שמן זית – צפו במתכון של השף אבי ביטון 

סינטה צרובה על ירקות קלויים וצלויים

מצרכים: פרוסת סינטה במשקל 350 גרם, מטחנת מלח ים עם תערובת תבלינים לגריל, 5 כפות שמן קנולה, חבילה אחת של פלחי תפוחי אדמה מבושלים בקליפה, 2 כוסות פרחי ברוקולי קטנים וחלוטים, צרור בצל ירוק חתוך למקלות באורך 4 ס"מ, 10 אספרגוסים חתוכים למקלות באורך 4 ס"מ, שמן זית לזילוף, מיץ לימון ומלח. לסלסה: עגבניות קלופות, צ'ילי, כוסברה, פטרוזיליה, מלח, שמן זית – צפו במתכון של השף אבי ביטון

סופריטו בשר ותפוחי אדמה

מצרכים: 1.5 ק"ג אוסובקו חתוך לקוביות בגודל 5 ס"מ, 2.5 קג, תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות ומטוגנים טיגון עמוק להזהבה (לא עד בישול), 3 כוסות מים ,6 כפות שמן זית, מלח ופלפל
לסחוג: פלפלים ירוקים חריפים, שום, כוסברה, שמן זית, מלח
לסלט עגבניות: עגבניות שרי צבעוניות, בצל סגול, לימון, שמן זית, מטחנת מלח ים עם תערובת תבלינים בסגנון איטלקי.
להגשה: לחם או קרעי לחם המעורבבים ישירות בתוך המנה – צפו במתכון של השף אבי ביטון