תערובת מלח ים במטחנה

קינוח מתוק עם טוויסט מלוח

אם ברצונכם לשדרג קינוחי שוקולד (כמו טראפלס, מוס, בראוניז) ולהקפיץ את טעמם, זרו מעליהם מעט מלח. לאחר שסידרתם את קינוח השוקולד בצלחת הגשה ורגע לפני שאתם מגישים אותו לאורחים – היעזרו במטחנת המלח הטבעי או במטחנת מלח הימלאיה. סיבוב קטן של המטחנה מעל לכל מנה יוסיף טעם וצבע לקינוח שלכם ויהפוך אותו למנת שף עם טוויסט מעניין במיוחד.

זרו מעל קינוח שוקולד מעט מלח לטוויסט מעניין
כמה סיבובים של המטחנה מעל לירקות האפויים יוסיפו למנה שלכם טעם נהדר

הסוד לאנטי-פסטי מוצלח במיוחד

כל אחד יכול להכין בקלות אנטי-פסטי. זה טעים ונחמד אבל לרוב די משעמם. רוצים לגלות את הסוד לאנטי-פסטי הכי מוצלח שיש? זה שכולם ידברו עליו? בבקשה… הכינו אנטי פסטי לפי המתכון המוכר לכם. סדרו את הירקות בצלחת יפה וממש לפני ההגשה השתמשו במטחנות מלח עם עשבי תיבול או במטחנת מלח עם תבלינים בסגנון איטלקי. כמה סיבובים של המטחנה מעל לירקות האפויים יוסיפו למנה שלכם טעם נהדר ומרקם פריך ו״מתפצפץ״ של מלח ותבלינים. וכן… אתם יכולים לגלות את הסוד הזה לכולם.

פתיתים בטעמים

כמעט כל בית בו גדלים ילדים, המנה הפופולארית ביותר היא פתיתים. אז בפעם הבאה שאתם מכינים פתיתים, תבלו אותם בעזרת מטחנת המלח עם תערובת התבלינים לגריל. פשוט סובבו את הפתח העליון שלה מעל לסיר הפתיתים ותקבלו תיבול נפלא שגם יחסוך לכם הוספת תבלינים אחרים (כמו פפריקה, פלפל, אבק מרק). בפעם הבאה נסו להכין את הפתיתים עם מטחנת המלח בטעם עשבי תיבול או תערובת תבלינים איטלקית. ילדים אוהבים פתיתים. נסו לגוון להם בטעמים.

תבלו פתיתים בעזרת מטחנת המלח עם תערובת התבלינים לגריל
תערובות המלח משדרגות כל מרק

מרק בתיבול עצמי

החלטתם לפנק את בני המשפחה בסיר מרק מהביל וטעים? נהדר. הימנעו מלהוסיף מלח לסיר המרק והניחו במרכז השולחן את מגוון המטחנות של ׳מלח הארץ׳. כך, כל אחד מהסועדים יוכל להמליח ולתבל את המרק על פי טעמו האישי. הארוחה שלכם תהפוך לחוויה קולנירית ושולחן האוכל שלכם יקבל שידרוג של עיצוב ולייף סטייל.

פופקורן לאניני טעם

כולם אוהבים פופקורן, אבל פופקורן כזה כדאי שתכינו מראש בכמות כפולה… בין אם אתם מכינים פופקורן במיקרוגל ובין אם אתם מכינים אותו בסיר על הכיריים – העבירו את הפופקרון המוכן לקרעת הגשה והמליחו אותו בעזרת מטחנת מלח מכל סוג שתבחרו. הכל הולך מצוין עם פופקורן חם – מלח טבעי, מלח הימלאיה, מלח עם עשבי תיבול או בתיבול איטלקי – המלחת הפופקורן בעזרת מטחנת מלח תוסיף מרקם פריך וטעם משגע לחטיף האהוב. עכשיו כל שנותר לכם הוא לבחור סרט טוב…

המליחו אותו בעזרת מטחנת מלח מכל סוג שתבחרו
מומלץ לתבל עם מטחנת מלח בתוספת עשבי תיבול בסגנון איטלקי

פיצה ביתית מושלמת

פיצה ביתית מושלמת מחייבת בצק טוב ותיבול מושלם. את התיבול המושלם תשיגו בעזרת שימוש במטחנת מלח בתוספת עשבי תיבול בסגנון איטלקי. אחרי שהוצאתם את הפיצה  מהתנור, זרו עליה הישר מהמטחנה תערובת של מלח ותבלינים איטלקיים, טבעיים וארומטיים. רק חישבו מראש מה לענות כשישאלו אתכם מהיכן הזמנתם את הפיצה…

״על האש״ הכי טוב שיש

להכין סטייק טוב ״על האש״ זה אומר להקפיד על מידת הצלייה שלו ולהקפיד עוד יותר על התיבול שלו. אם אתם רוצים לפנק את האורחים שלכם בסטייק משובח, הימנעו מתיבול הנתח לפני הצלייה ורק בסופה המליחו את הנתח העסיסי בעזרת מטחנת המלח עם תערבות התבלינים לגריל. כך, בכל ביס ייהנו הסועדים מטעם נהדר של בשר, מלח טבעי ותערובת תבלינים טבעית וארומטית.

מומלץ להמליח סטייקים עם מטחנת תערבות התבלינים לגריל