• מלח הארץ

    מלח לתעשית מזון סוג א'

    25- ק"ג

    • תעשיות מזון

    מלח לתעשיית מזון סוג א' מופק ממי ים ומתגבש בתהליך אידוי בבריכות אידוי פתוחות בעזרת אנרגיית השמש והרוח.

    עיבוד המלח נעשה ללא שימוש בכימיקלים ובכך נשמר בוהק הגבישים הלבן. המלח מתאים לתעשיות מזון מסורתיות.

    החברה מייצרת בסטנדרטים גבוהים תוך שמירה על איכות הסביבה.

    החברה עומדת בדרישות מכון התקנים לתקן ISO 9001:2015.

    צור קשר
    הרכב כימי מפרט
    • נתרן‭ ‬כלוריד NaCl מינימום 97.5%
    • קלציום (Ca)‭ ‬ מקסימום 0.50%
    • מגנזיום‭ ‬ (Mg)‭ ‬ מקסימום 0.50%
    • גופרות‭ ‬ (SO4)‭ מקסימום 1.4%
    • חומר‭ ‬בלתי‭ ‬נמס מקסימום 0.5%
    • רטיבות H2O‭ מקסימום 12%

    ערכים תזונתיים

    ל - 100 גר'

    • יסודערך
    • אנרגיה (קלוריות)0
    • פחמימות (גרם)0
    • חלבונים (גרם)0
    • שומן (גרם)0
    • נתרן (מ"ג)39,000

    מלח לחיים ובעולם

    מלח הוא תרכובת טבעית המורכבת משני מינרלים – כלור ונתרן – ומכאן שמה המדעי נתרן כלורי ( NaCl). הנתרן הוא מינרל חיוני לגופינו, שכן הוא מסייע בשמירה על מאזן הנוזלים בגוף ומשפיע על לחץ הדם שלנו.

    קרא עוד

    צור קשר

    נשמח לשמוע ולענות על כל שאלה, אתם מוזמנים לכתוב לנו:

    (*) שדה חובה

    שליחה

    מוצרים דומים

    דילוג לתוכן