מלח דק מופק ממימיו הצלולים של הים האדום, בבריכות אידוי פתוחות בעזרת אנרגיית השמש והרוח.
המלח שטוף במי ים מרוכזים ללא שימוש בכימיקלים ובכך נשמר בוהק הגבישים הלבן.
אנו מנצלים את עושר המינרלים הטבעיים של הים האדום ומביאים אליכם מלח איכותי וטעים הטומן בחובו את ארומת הים והשמש.
המלח דק ואבקתי ללא תוספים ומתאים לתעשיות מזון ובתי קלייה.
החברה מייצרת בסטנדרטים גבוהים תוך שמירה על איכות הסביבה.
החברה עומדת בדרישות מכון התקנים לתקן ISO 9001:2015.
הרכב כימימפרט
נתרן כלוריד NaClמינימום 98%
קלציום (Ca) מקסימום 0.55%
מגנזיום (Mg) מקסימום 0.45%
גופרות (SO4)מקסימום 1.05%
חומר בלתי נמסמקסימום 0.25%
ערכים תזונתיים
ל - 100 גר'
אנרגיה
0 קלוריות
פחמימות
0 גרם
חלבונים
0 גרם
סך השומנים
0 גרם
נתרן
39,000 מ"ג
מלח דק – תיבול יומיומי מדויק ונוח
מלח דק הוא הצורה הנפוצה והנוחה ביותר של מלח לתיבול יומיומי. גרגיריו הקטנים והאחידים נמסים במהירות ומתמזגים בקלות בתבשילים, מרקים, בצקים וסלטים. בזכות המרקם העדין שלו, ניתן לשלוט בדיוק בכמות התיבול, מה שהופך אותו לבחירה אידיאלית גם לבישול וגם לאפייה.
מלח דק יכול להיות ממקורות שונים: מלח ים, מלח שולחן מעובד, או מלח הימלאיה טחון. המשותף לכולם הוא הגודל הדק של הגבישים המבטיח פיזור אחיד וטעם אחיד בכל ביס.
בשל ריכוזו הגבוה (לעומת מלח גס או פתיתי מלח), חשוב להשתמש בו במידה ולמדוד בדיוק לפי הצורך.
למי שמחפש שליטה, נוחות ותוצאה מדויקת, מלח דק הוא הפתרון הפשוט והחכם שמלווה כל מטבח מודרני.
מלח הוא תרכובת טבעית המורכבת משני מינרלים – כלור ונתרן – ומכאן שמה המדעי נתרן כלורי ( NaCl). הנתרן הוא מינרל חיוני לגופינו, שכן הוא מסייע בשמירה על מאזן הנוזלים בגוף ומשפיע על לחץ הדם שלנו.