מלח ים – הטבע בצלחת
מלח ים הוא תיבול טבעי שמופק מאידוי מי ים בתהליך מסורתי, השומר על המינרלים הקיימים באופן טבעי במים, כמו מגנזיום, סידן ואשלגן. מדובר במלח פחות מעובד ממלח שולחן רגיל, מה שהופך אותו לבחירה מועדפת בקרב שוחרי בריאות ובישול טבעי.
ניתן למצוא מלח ים בגרסה גסה, המתאימה למטחנות או לציפוי מנות, וגם בגרסה דקה ונוחה לשימוש יומיומי. טעמו עדין ועשיר והוא מדגיש את טעמי חומרי הגלם מבלי להשתלט עליהם.
הודות למקורו הטבעי ולמרקמו הייחודי, מלח ים נחשב גם לאסתטי במיוחד: אידיאלי לתיבול סופי על ירקות קלויים, דגים, סלטים ואף קינוחי שוקולד מסוימים.
למי שמעריך תיבול איכותי ופשוט, מלח ים מציע איזון מושלם בין טעם, טבע ובריאות.