צור קשר
מלח גרוס גס במלחייה – מלח הים האדום Gallery Image

מלח גרוס גס במלחייה – מלח הים האדום

500-גרם

  • שימוש ביתי

מלח הים האדום – גרוס גס, מופק ממימיו הצלולים של הים האדום, בבריכות אידוי פתוחות בעזרת אנרגיית השמש והרוח.

המלח שטוף במי ים מרוכזים ללא שימוש בכימיקלים ובכך נשמר בוהק הגבישים הלבן.

 המלח מגיע במלחייה נוחה לשימוש ולאחסון.

החברה מייצרת בסטנדרטים גבוהים תוך שמירה על איכות הסביבה

החברה עומדת בדרישות מכון התקנים לתקן ISO 9001:2015.

הרכב כימי מפרט
  • נתרן‭ ‬כלוריד NaCl מינימום 99.5%
  • קלציום (Ca)‭ ‬ מקסימום 0.08%
  • מגנזיום‭ ‬ (Mg)‭ ‬ מקסימום 0.05%
  • גופרות‭ ‬ (SO4)‭ מקסימום 0.25%
  • חומר‭ ‬בלתי‭ ‬נמס מקסימום 0.03%
  • רטיבות H2O‭ מקסימום 0.15%

ערכים תזונתיים

ל - 100 גר'

אנרגיה 0 גרם
פחמימות 0 גרם
חלבונים 0 גרם
סך השומנים 0 גרם
נתרן 39,000 מ"ג

מלח גרוס – טעם גס עם נוכחות עדינה

מלח גרוס הוא מלח שעבר טחינה לגבישים בינוניים – גדולים יותר ממלח דק אך קטנים מהמלח הגס המקורי. מרקמו מאפשר פיזור נוח יותר על פני מאכלים, תוך שמירה על תחושת הטבעיות והמרקם הייחודי שבא עם גרגרי מלח פחות מעובדים.

מלח גרוס מתאים במיוחד לתיבול של ירקות, בשרים ודגים – במיוחד לפני או אחרי צלייה. הוא מעניק נגיעות מדויקות של מליחות בכל ביס, מבלי להיבלע לחלוטין בתוך המנה.

ניתן למצוא מלח גרוס ממקורות שונים, כמו מלח ים, מלח הימלאיה או מלח סלעים, כאשר המכנה המשותף הוא מרקם אחיד וטעם נקי. השימוש במלח גס מעניק תחושת בישול מדויקת ושליטה טובה בתיבול, גם ללא ציוד מקצועי.

לשדרוג פשוט של מנות יומיומיות, מלח גרוס הוא בחירה פרקטית, טבעית וטעימה במיוחד.


מלח לחיים ובעולם

מלח הוא תרכובת טבעית המורכבת משני מינרלים – כלור ונתרן – ומכאן שמה המדעי נתרן כלורי ( NaCl). הנתרן הוא מינרל חיוני לגופינו, שכן הוא מסייע בשמירה על מאזן הנוזלים בגוף ומשפיע על לחץ הדם שלנו.

קרא עוד

צור קשר

נשמח לשמוע ולענות על כל שאלה, אתם מוזמנים לכתוב לנו:

(*) שדה חובה

שליחה

מוצרים דומים

דילוג לתוכן