מתכון לחם שום

לחם שום
49

לוקחים שאריות לחם מאתמול ומפיחים בו חיים חדשים. מברישים בשמן זית מתובל במלח שום ואורגנו טרי ושולחים לתנור להזהבה. מגישים עם סלסה של עגבניות קיץ. אם זה מתאים לארוחה, מוסיפים לשמן המתובל גם פרמזן מגוררת.

בתוספת מלח+ שום, מקפיץ את התיבול בכל מנה. נפלא לתיבול מרקים, פסטות, סלטים ותבשילים. מצוין על קלח תירס חם.

סדרת מתכונים מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין בנושא ארוחות טעימות ומהירות להכנה שכל אחד ואחת יכולים להכין, בשיתוף מלח הארץ וסדרת מלחיות מלח+.

לחם שום בתוספת מלח+ שום

חומרים ל-4 מנות לחם שום:

2 ג׳בטות או באגט
רבע כוס שמן זית
חצי כפית מלח פלוס שום ״מלח הארץ״
1 כף אורגנו טרי קצוץ (או כפית יבש)
3 כפות פרמזן איטלקית מגוררת (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את השמן עם מלח שום, אורגנו, ואם משתמשים אז גם פרמזן.
  2. חוצים את הג׳בטות, מורחים כל חצי ברבע מכמות התערובת, מניחים בתבנית ואופים 10 דקות עד שמזהיב יפה.
  3. מוציאים, חותכים לאצבעות ומגישים מיד עם סלסה של עגבניות קיץ.

מוצרים קשורים

חברת מלח הארץ מציעה מגוון רחב של מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה. חברת מלח הארץ מציעה מגוון רחב של מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה. מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה.