מתכון לצ׳יפס מושלם

מתכון לציפס מושלם בטעם בצל

כל הסודות לקבלת צ׳יפס קלאסי (מטוגן פעמיים). אם אתם לא חובבים טיגון לכו על אפייה מדורגת: מתחילים בחום בינוני ומסיימים בתנור לוהט.

בתוספת מלח+ שום, מקפיץ את התיבול בכל מנה. נפלא לתיבול מרקים, פסטות, סלטים ותבשילים. מצוין על קלח תירס חם.

סדרת מתכונים מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין בנושא ארוחות טעימות ומהירות להכנה שכל אחד ואחת יכולים להכין, בשיתוף מלח הארץ וסדרת מלחיות מלח+.

ציפס תפוחי אדמה לצד קטשופ ומלח+ שום

חומרים ל4 מנות צ׳יפס שום:

6 תפוחי אדמה
שמן לטיגון עמוק
חצי כפית מלח פלוס שום ״מלח הארץ״

הוראות הכנה:

  1. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים למקלות בגודל אחיד. מניחים מיד בקערה עם מי קרח למשך חצי שעה. מסננים ומייבשים היטב.
  2. מחממים שמן לטיגון עמוק, בחום בינוני-נמוך 120 מעלות.
  3. מטגנים את הצ׳יפס במחזורים 3-5 דקות, רק עד שהם מתחילים לקבל מעטפת. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומצננים על מגש עד שהם מתקררים.

*אם רוצים צ׳יפס פריכים במיוחד, לפני הטיגון הנוסף: מפדרים את המקלות בקורנפלור.

  1. לפני ההגשה מחממים שמן לטיגון עמוק, לחום בינוני 180 מעלות.
  2. מטגנים את הצ׳יפס עד שהם זהובים מאוד ופריכים. מוציאים למסננת או נייר סופג ומגישים מיד עם מלח שום מעל.

מוצרים קשורים

חברת מלח הארץ מציעה מגוון רחב של מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה. חברת מלח הארץ מציעה מגוון רחב של מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה. מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה.

דילוג לתוכן