מתכון אורז מטוגן

אורז מטוגן עם איטריות

תבשיל אורז מתובל עם אטריות שחומות. תוספת נפלאה לכל ארוחה. לארוחת ערב קלילה מומלץ להגיש עם יוגורט וסלט.

בתוספת מלח+ בצל, מקפיץ את התיבול בכל מנה. נפלא לתיבול מרקים, פסטות, סלטים ותבשילים. מצוין לתיבול פתיתים.

סדרת מתכונים מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין בנושא ארוחות טעימות ומהירות להכנה שכל אחד ואחת יכולים להכין, בשיתוף מלח הארץ וסדרת מלחיות מלח+.

אורז מטוגן עם אטריות עם מלח+ בצל של מלח הארץ

חומרים ל-4-6 מנות אורז עם איטריות:

2 כוסות אורז יסמין
חצי כוס אטריות דקיקות
4 כפות שמן זית עדין
3 כוסות מים רותחים
2 כפיות מלח פלוס בצל ״מלח הארץ״

הוראות הכנה:

  1. מטגנים את האטריות בסיר עם שמן עד שהן משחימות. 
  2. מוסיפים את האורז ומטגנים יחד עוד 2 דקות עד שהגרגרים מלבינים.
  3. יוצקים מים רותחים, מתבלים במלח בצל, מערבבים ומחזירים לרתיחה.
  4. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 18 דקות בול. משאירים מכוסה עוד 10 דקות לפני שמגישים.

מוצרים קשורים

חברת מלח הארץ מציעה מגוון רחב של מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה. חברת מלח הארץ מציעה מגוון רחב של מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה. מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה.

דילוג לתוכן