מתכון ביסלי בצל

ביסלי בצל תוצרת בית

ביסלי בצל תוצרת בית – כל כך פשוט להכין, וכל כך אהוב על הילדים. מבשלים פסטה במיוחד (או משתמשים בשאריות), מתבלים בשמן זית ומלח בצל ואופים עד להזהבה ופריכות. מנשנשים או מוסיפים לסלט.

בתוספת מלח+ בצל, מקפיץ את התיבול בכל מנה. נפלא לתיבול מרקים, פסטות, סלטים ותבשילים. מצוין לתיבול פתיתים.

סדרת מתכונים מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין בנושא ארוחות טעימות ומהירות להכנה שכל אחד ואחת יכולים להכין, בשיתוף מלח הארץ וסדרת מלחיות מלח+.

ביסלי בטעם בצל - מתכון בהכנה ביתיית עם מלח+ בצל

חומרים ל-4-6 מנות ביסלי בצל תוצרת בית:

500 גרם פסטה, מבושלת
5-4 כפות שמן זית
11/2 כפיות מלח פלוס בצל ״מלח הארץ״

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים את הפסטה המבושלת עם שמן זית ומלח פלוס בצל, כך שהפסטה מצופה היטב בתיבול. טועמים ומוסיפים עוד מלח פלוס בצל, במידת הצורך.
  3. משטחים בתבנית עם נייר אפייה לשכבה אחידה ואופים 20-30 דקות לייבוש עד שהפסטה שחומה וזהובה, אבל לא קשה מדי. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.

מוצרים קשורים

חברת מלח הארץ מציעה מגוון רחב של מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה. חברת מלח הארץ מציעה מגוון רחב של מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה. מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה.

דילוג לתוכן