גבישי מלח הימלאיה
גבישי מלח הימלאיה הם תוצר טהור של תהליכים גיאולוגיים בני מיליוני שנים שנוצרו בלב הרי ההימלאיה ממי ים קדומים שהתייבשו באופן טבעי. הגבישים בגווני ורוד עדין עשירים במינרלים טבעיים, ובראשם ברזל, שנותן להם את צבעם המיוחד.
בצורתם הגסה, גבישי המלח מתאימים לטחינה טרייה מעל מנות חמות או לשימוש כתבלין בתבשילים, צלייה ואפייה. אפשר לפזר אותם על ירקות, בשר או דגים לקבלת "קראנץ'" מלוח, או להשתמש בהם כתיבול סופי שמשאיר נוכחות מורגשת.
מלח הימלאיה אינו עובר עיבוד תעשייתי, ולכן נחשב נקי במיוחד: ללא תוספים, ללא הלבנה וללא חומרים מונעי התגבשות. מדובר בתיבול שהוא גם טעים, גם בריא יותר, וגם אסתטי.
למי שמחפש חוויית תיבול אותנטית – גבישי מלח הימלאיה הם הבחירה האולטימטיבית.