מי רוצה עתיד ורוד?

מלחיית מלח הארץ הימלאיה דק מופק מסלעי הרי ההימלאיה. משקל נטו 250 גרם

חברה חדשה הצטרפה לסדרת ההימלאיה האהובה של מלח הארץ. מלחיית הימלאיה לשימוש נוח ונגיש בבישול ואפייה עם המלח האהוב.


סיפור אהבה מתוק ומלוח – רביבה וסיליה בשיתוף פעולה אוהב עם חברת מלח הארץ, החיבור יצר עוגת בראוניז מתקתקה ומלוחה עם מלח הימלאיה ורדרד עדין.

לרגל השקת מלחיה חדשה המכילה מלח הימלאיה ורוד דק המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, חברת "מלח הארץ" חברה ל"רביבה וסיליה", לחגוג את חג האהבה הבינלאומי. במסגרת שיתוף הפעולה, רביבה וסיליה הציעו מהדורה מיוחדת של עוגת בראוניז שוקולד עם מלח הימלאיה ורוד, שילוב מושלם של מתוק עם מלוח – ממש כמו מרבית סיפורי האהבה, של הפכים משלימים.

לאור הצלחת סדרת מוצרי ההימלאיה, הכוללת מטחנת הימלאיה וצנצנות המכילות גבישים גסים וגבישים דקים, מלח הארץ מרחיבה את קו המוצרים ומשיקה מלחיית הימלאיה המכילה 250 גרם מלח הימלאיה דק ורוד המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה.

המלחייה החדשה המכילה מלח הימלאיה דק, באה לאור הצלחתה הגדולה של סדרת ההימלאיה של מלח הארץ והביקוש הרב לה היא זוכה, זאת במקביל למגמה הקולינרית העולמית בה המלח הורוד נחשב למלח ייחודי ומוערך על-ידי שפים וחובבי הבישול והקולינריה. כעת, המלחייה החדשה, המכילה מלח הימלאיה דק, מאפשרת שימוש נוח ונגיש בבישול עם המלח האהוב.

מה מיוחד במלח הימלאיה? 

סלעי מלח שנוצרו לפני מיליוני שנים עם התאדות מי ים, הותירו מאגרי מלח בעלי צבע ורוד עמוק עד ורוד בהיר וארומה מיוחדת, המלח מעניק לכל מנה ארומה וטוויסט ייחודי. את גבישי ההימלאיה ניתן לזהות בקלות בשל צבע אפרסק–ורדרד שלהם המוענק להם מנוכחותם של מינרלים שונים. המלח מתאים לתיבול, בישול, צליה לכל סוגי המזון וכן תורם לקישוט ועיטור מנות שונות. להמשך קריאה על מלח הימלאיה.

מלח הימלאיה גרוס דק במלחייה - מלח הארץ

מתכון בראוניז שוקולד ומלח הימלאיה של רביבה וסיליה


מצרכים להכנת תבנית בגודל 25 על 35 ס"מ:

  • 250 גרם חמאה
  • 350 גרם שוקולד מריר
  • חצי מנת אספרסו ארוך
  • 3 ביצים במידה L 
  • 400 גרם סוכר
  • 245 גרם קמח
  • 5 גרם אבקת אפייה
  • 3 גרם מלח הימלאיה ורוד של מלח הארץ

 

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן מארי.
כשהתערובת חמה מוסיפים לה את האספרסו ומערבבים היטב.
במיקסר עם וו בלון מקציפים ביצים וסוכר לתערובת בהירה ותפוחה, כ-10 דק'.
מוסיפים בהדרגה לביצים את תערובת השוקולד, כשהיא חמה, תוך ערבוב.
מוסיפים את היבשים שעורבבו היטב, למיקסר באותו האופן, מערבבים רק עד שאחיד.
מוודאים שלא נותרו גושי קמח על-ידי ערבוב ידני עם קלף ועם מטרפה.
מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת עם נייר אפייה ומיישרים.
מפזרים לקישוט מלח הימלאיה ורוד למעלה.
אופים את העוגה בתנור שחומם ל-150 מעלות למשך 30 דק', עם סיבוב באמצע האפייה.

 בתאבון!

*המתכון שייך לרביבה וסיליה. מסעדה ובית קפה. רמת השרון – תל אביב.

 

מוצרים קשורים

חברת מלח הארץ מציעה מגוון רחב של מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה. חברת מלח הארץ מציעה מגוון רחב של מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה. מוצרי מלח ושמה דגש על איכות גבוהה, מוצרים בריאים וטעימים תוך שמירה על איכות הסביבה.

דילוג לתוכן